søndag den 16. september 2012

Det sku' bare være løgn! Sweat om igen.

Ikke om jeg kunne forlige mig med, at jeg ikke kunne finde ud af at lave en ordentlig hals på den s.... sweatshirt med raglanærmer. Så i går aftes, da Jens var ude, og jeg alene hjemme med ungerne, smøgede jeg ærmerne op og gik i krig igen. Jeg forlængede mønstret, som hende her foreslog - faktisk med hele tre cm op mod halsudskæringen på alle dele. Herefter syede jeg blusen sammen, klippede halsen til og ja, resultatet er uden tvivl meget bedre, om end der stadig skal nogle småjusteringer til.

Trøjen blev til Willi og er syet i frotté fleece (som falder noget tungere end isolien), og skulderpynten er et stykke Liberty flyvemaskinestof.
Sløret søskende morgenhygge7 kommentarer:

 1. Kan godt se ændringerne- den er blevet virkelig fin. Og så er dte med skulderen en god måde at få noget ind på som børnene også kan lide (hér bilerne) uden at det bliver for meget. Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Den er virkelig fin, og drenget. Måske jeg skulle sy sådan en til min lille dreng.

  SvarSlet
 3. Det nytter noget at være en stædig sjæl :-) Den er blevet fin. OG hvor er det nogle søde og kønne børn du har :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 4. Hvor er den skøn! Og så fint med halsen nu - jeg skal i kamp med 'min' hals igen i morgen.... :(

  SvarSlet
 5. Kære piger. Tak for ordene :-)Og ja, Heidi, det er altid lidt en udfordring at gøre tøjet drenget, uden det bliver pyntet, men synes faktisk også, at det fungerer godt med skuldrene som her. Og Sofie - det er (hvis halsen ellers ikke driller!) et ret overkommeligt projekt med sådan en trøje.
  Mht. stædighed, Viola, så har jeg nok en god portion. Nogen gange er jeg sikkert ret irriterende af samme grund, men andre gange kan den heldigvis bruges til noget godt - fx til at løse et halsproblem :-) Og tak på ungernes vegne ;-)
  Endelig - held og lykke til dig, Bodil! Håber din hals ender med at lykkes. KH Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...