søndag den 23. september 2012

Der var tre, der var seje...

.. og tidligere i dag gennemførte de tilsammen to maraton! Sgu i helvede, hvor var det fedt!!

Min mega seje mand løb sit første hele maraton på 3 timer og 29 minutter.

Jeg er så stolt ham!
(Han forsøgte sig faktisk også ved Copenhagen, men dejsede om ved de 34 km.. Øv, for en nedtur!)


Et helt maraton var dog lige i overkanten for mig, så min svoger og jeg delte et og kom i mål med en samlet tid på 3.26. Og jeg slog min personlige rekord - i mod alle odds - og løb på 1.48.51 (udråbstegn, udråbstegn og tusind smileys!!) 

Det var et mega løbenørdet og ikke spor kreativt indlæg, men hvis man ikke kan poste et indlæg her i blogland, når man er virkelig stolt, hvor kan man så?!

Og nej, hverken Peter, Jens eller jeg blev begavet med den fine buket blomster! Det gjorde Liva til gengæld. Og det sejeste var, at hun fik buketten af en af de kenyanske vindere, der tilfældigvis gik ved siden af os på vej væk fra målområdet. Den glade vinder syntes åbenbart godt om Liva og hendes lyse hår og kvitterede med at give hende buketten. Det var STORT!
Manden min løber her de sidste benhårde 50 meter inden mål til H.C. Andersen Maraton i dag!

9 kommentarer:

 1. Hvor er du bare sej, Maria! Ja, og Jens også, selvfølgelig - men nu mest dig! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Hvor er I bare seje! Du har alt mulig grund til at være stolt. Og hvor sødt med buketten:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Hvor er I seje!!!

  På søndag skal min bedre halvdel forsøge at gøre din kunsten efter...årh, hvor jeg håber det lykkes for ham ;o)...og mig, gid jeg var lige så sej som dig! :o)

  SvarSlet
 4. Wow en god tid altså! Virkelig sejt!! Tillykke med det :-)

  SvarSlet
 5. Hold nu op det er flot løbet! Kanon tid seje Maria :)
  Fedt at kunne snakke med, når man har prøvet det på sin egen krop, og jeg ku heller ikke smile så meget bagefter....

  SvarSlet
 6. Tak piger, fordi I synes jeg er sej :-) Sådan følte jeg mig også i går. I dag er jeg en anelse mere ynkelig - øm i både ben og mavemuskler, og Jens halter stivbenet rundt, og det er ganske umuligt for ham at forcere en trappe ovenpå gårsdagens bedrift! Men det var det hele værd. Tænk at man kan føle sig sådan lidt ekstra lykkelig bare pga. et åndssvagt løb, man oven i købet skulle betale penge for at deltage i!!

  Libbie: ja, det er sgu noget helt særligt, når man har prøvet sådan et løb på egen krop. Man kan blive helt høj af at tale med andre løbere om det. Og så kan jeg sige, at jeg her ved mit tredje halvmaraton klart var mest overskudsagtig. Tror det bliver lettere, når man har gjort det før. Fed, fed fornemmelse.

  Pia - jeg håber din mand får et rigtig godt løb. Jeg lover dig, at det ikke er nogen fornøjelse at være kone, hvis ikke de gennemfører!! Og mht. dig selv - det er sgu "bare" at beslutte sig for, at man vil. Så kan man, det er jeg sikker på :-)

  KH Maria

  SvarSlet
 7. Hvor er I seje!!! Tillykke med det...og håber ikke du er så øm mere :-)

  SvarSlet
 8. Tak Viola. Og jo, det går bedre med benene i dag heldigvis :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...