fredag den 21. september 2012

Som mor så datter..

Eller noget.

Den eneste nederdel Liva har ytret ønske om at eje, er den, jeg syede til mig selv for lidt tid siden. Ønsket er næsten opfyldt. Jeg har tilladt mig at tilføje linning i det smukkeste Liberty samt et strejf af neon. Sidstnævnte kan dog ryge af så let som ingenting, for jeg har en idé om, at det måske ikke varer så længe, før jeg går neonkold!

Og så er det næsten weekend. Jeg elsker det. Fredag må være ugens bedste dag. Ligesom da man gik i gymnasiet og kunne skimte både fredagsbar og fest i horisonten, når man sad dér og svedte til naturfag ;-)

Druk (kan ikke lige finde på et andet pænt ord for at dele en flaske rødvin til Disney Sjov?) bliver det dog ikke til denne weekend, for søndag står den på hhv. et helt og et halvt maraton for Jens og mig. Har ganske urealistiske forventninger om at slå min personlige rekord på de 21 km, selvom jeg udmærket godt ved, det ikke sker, fordi jeg absolut ikke har trænet nok :-) Men jeg er født optimist og lader mig selv blive i troen, indtil det modsatte er bevist.

Rigtig god weekend til jer derude!!

MÆRKELIGT! Her har jeg fanget den helt rigtige neonfarve, men det lykkedes kun på et ud af 20 fotos. Jeg forstår det ikke.

Måske godkender Liva nederdelen, hvis outfit'et også indeholder yndlingsTee og ballerinaer? ;-) 


5 kommentarer:

 1. Se hvor fint, lige til et mor/datter billede :)
  Jeg er med dig hele vejen på søndag Maria, knæk og bræk (eller nej lad være med det ligesom jeg gjorde i bilen hjem) ha*ha det er heldigvis lykkeligt glemt :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Nej hvor er den fin :-)
  Uha god fornøjelse med maraton. Hvor er du SEJ!!

  SvarSlet
 3. Tak begge to. Libbie - jeg gennemfører selvfølgelig i fin stil uden bræk eller noget... øh hø.. NOT. Og Viola. Bare rolig. Det er manden min, der tager et helt maraton. Jeg nøjes altså med et halvt :-) Kh Maria

  SvarSlet
 4. Sikke en weekend - håber at det her vejr stopper, når I sådan skal ud at løbe langt :-).
  Jeg er vild med nederdelen og det neonfarvede touch. Det er jeg ikke helt færdig med ;-).

  SvarSlet
 5. Tak Didde-Louise. Jeg ved ikke med det neon der, men det første Liva gjorde, da hun tog nederdelen på, var at hive det neonfarvede bånd ud! Så det kan vist være lige meget om jeg er gået neonkold eller ej - for det var ikke noget for hende :-) Og ja, jeg håber godt nok også både tørt og ikke blæsende vejr i morgen :-) Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...