mandag den 19. november 2012

Blå toner

Selvom jeg var en sen starter, er jeg efterhånden ved at være meget glad for Liberty. Især for stofferne i blå nuancer, så nu er der syet et par sleeves mere. Denne gang med et strejf neongul, fordi Stof 2000 på Frederiksberg er løbet tør for min yndlingsstroppebånd i neonkoral!!

De nye sleeves matcher Livas gave til Jens og mig så fint. I SFO'en er der fuld tryk på de kreative værksteder, og det er jo noget, som vi synes godt om herhjemme :-)

Allersidst i indlægget kan I se grunden til, at jeg ikke når at blogge nær så meget som tidligere. Sammen med et par andre er jeg ved at koordinere "Jul på Bryggen". Det er faktisk et større arbejde end som så, men forhåbentlig er det anstrengelserne værd, og jeg håber, at der bliver liv og glade dage på Bryggen den første weekend i december!Livas skål og sleeves - begge dele med neongult touch
Skålen, som er så blank og fin :-)

2 kommentarer:

  1. Held og lykke med markedet!! Jeg håber, at det bliver en rigtig god oplevelse for jer :-)
    Hun er dygtig Liva!! Det er da næsten synd for børnene, at vi voksne ikke ryger mere! Da jeg var barn, lavede jeg mange askebægre, og det var der altid brug for. Men skåle kan man jo også sltid bruge og fyrfadsholdere og figurer mm :-) Det er hyggeligt med børnenes ting ._)
    Kh Viola

    SvarSlet
  2. Tak Viola. Jeg tænkte også at det da næsten var synd at der ikke var nogen der rød, så vi kunne bruge skålen som askebæger, men turde slet ikke sige det, da man vel opfører sig politisk korrekt ;-)?! Og ja, det er hyggeligt med børnenes ting. Selvom der efterhånden er ved at være temmelig mange af dem! Kh Maria

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...