mandag den 26. november 2012

Same same - men nu i en kjolestørrelse Liva

Da jeg havde syet kjolen, som jeg viste frem i forrige indlæg, spurgte Liva, om ikke jeg ville sy én til hende også. Og eftersom jeg nok må indse, at den bestemte dame ikke har lyst til at gå i mors hjemmesyede så gevaldigt meget længere, skyndte jeg mig at gribe chancen. Kjolen er stort set ligesom min, bare mindre og uden fald. Modellen fungerer også rigtig fint i en lille størrelse - især er jeg glad for halsudskæringen, som er nem at lave pæn. Den er lavet med belægning i stedet for med fx en udvendig ribkant, som jeg ofte bøvler lidt med - muligvis fordi jeg kommer til at fokusere på hver eneste lille helligdag, der måtte være! Så fra nu af, må jeg vist ty til denne løsning.

Kjolen er syet af den samme grå og sortstribede jersey, som jeg brugte til min egen kjole. For bare et år eller to siden var det de røde og lilla farver, der hittede hos Liva, men nu er det sort, sort, sort - og også gerne sejt. Det er sjovt at opleve, hvor hurtigt de små (ja, for lidt lille er hun vel stadig, selvom hun nærmer sig de 7 år?!) udvikler sig. Og det er med at være på, hvis man skal følge med!

Mon ikke de fleste forældre har det sådan?


 
 

5 kommentarer:

 1. Den er bare blevet super god Maria. Det kunne også være noget for Trine. Hmm en str 104-110 hvordan mon målene skal være?

  SvarSlet
 2. Superflot med fine detaljer. Er stoffet fra Stof 2000?

  SvarSlet
 3. Tak begge to :-)
  Bodil: ja, stoffet er fra Stof 2000.
  Lise: hmmm, lidt svært med målene, men jeg kan da sige så meget at denne kjole måler 75 cm fra skulder til bund, 33 cm fra løbegang til bund og er 43 cm bred.... Såeehhh.. lidt mindre?! ;-)
  KH Maria

  SvarSlet
 4. Den er vild smart! Tror også min kære bonusdatter vil elske sådan en (hun er også knap 7), hvor har du mønsteret fra? Er selv helt vild med voksen udgaven fra forrige indlæg.

  Har i øvrigt lige fundet din skønne og inspirerende blog - og er nu fast læser :) Vil blive glad hvis du har lyst til at kigge forbi hos mig - jeg er forholdsvis ny i denne spændende blog verden.

  SvarSlet
 5. Kære Anita! Tak. Var faktisk også forbi dine fine blog forleden (efter du havde lagt en kommentar til min giveaway), men fik ikke medlt mig som fast læser. Det gør jeg nu :-)
  Mønstret jeg har brugt til Livas kjole, er faktisk det samme som til buksedragten (se indlægget med kjolen i voksenstørrelse). Jeg har brugt "ryggen" af overdelen og skaleret den ned, tilpasset til en front og forlænget til en kjole... Så et færdigt mønster findes ikke - til gengæld er det ikke så svært at skalere voksenmønstret ned..
  Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...