fredag den 23. november 2012

Willi & Chris

Også jeg har kastet mig over Chrismønstret fra Stof 2000. Og jeg må give flere her i blogland ganske ret i, at det godt nok er temmelig bredt. Bukserne til Willi er syet i en størrelse mindre, end han normalt bruger (blot med ekstra længde), og jeg har taget ca. 4 cm af bredden. Alligevel er de stadig brede.

Farverne snyder, fordi lyset er dårligt, men i virkeligheden er bukserne petroliumsfarvede tilsat karrygul rib og piping. Jeg skal lige vænne mig til Willi med SÅ meget hængerøv, men Liva synes bukserne er vildt seje, fordi der er en af de store drenge fra skolen, der har nogen, der ligner :-)

Lidt kikset styling, kan jeg godt se - med blåstribede strømper og sut! Men det er jo med at fange de
små uromagere i en sjælden stille stund


I går havde jeg vagt i butikken. Så hyggeligt og afstressende oven på en uge, hvor jeg har haft rigtig meget at se til. Vi er så småt begyndt at jule... og pakke gaver ind :-)


4 kommentarer:

 1. Det kan være svært at fange de små spilopmagere i et fotogent øjeblik. Hvor er bukserne seje med de karrygule detaljer! Jeg skal dog også lige vænne mig til hængerøven til min Mads i Chrisbukserne.
  God weekend.
  Kh Line

  SvarSlet
 2. De er da mega fede Maria!!!
  Ligner til forveksling dem jeg syede til Anna for snart 1 år siden, hun bruger dem stadig flittigt til trods for at de er postkasserøde :)
  Altså Anna og hendes stil!! Hun er bestemt sin egen, ligesom sin mor *ha ha*

  SvarSlet
 3. Tak skal I ha' :-) Jens synes, det er de grimmeste bukser, jeg nogensinde har syet!! ;-) KH Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...