torsdag den 24. januar 2013

Striber på nederdelen og fine tanker på væggen

Jeg er gået lidt i januar-spare-reste-mode. Det er måske lidt kedeligt, men det giver mig faktisk en form for tilfredsstillelse ikke bare hele tiden at købe nyt, men bruge lidt af alt det, jeg har liggende rundt omkring. Egentlig ville jeg også gerne hoppe med på den upcycling-ting, der kører her i blogland.. men er ikke nået til det endnu. Måske det kommer, for synes I laver så mange fine sager derude.

Nå, men i hvert fald er nederdelen herunder syet af en rest kraftig ikke-bomuldsjersey, jeg fandt i går, da Liva og jeg ledte efter stof til Build a Bear-underbukser. Skørtet er rynket - og ribben er også strukket, så det krævede lidt koncentration at sy de to dele sammen. Da stoffet ikke trævler, har jeg lavet en ret primitiv lomme, der ganske enkelt er en klippet firkant syet direkte på nederdelen. Simpelt, men det fungerer ret godt, synes jeg..Og ja, så er det ved nærmere eftertanke lidt løgn, at jeg er gået helt i sparemode. Kom nemlig til at stikke hovedet ind i CMYK i dag og kom hjem med et par print. Er vild med, at det er let (og overkommeligt i forhold til pris) at komme i nærheden af små fine kunstværker, og hvis jeg havde tiden (og pengene!) ville jeg bruge  mange timer på at lede efter fine streger - som der jo i øvrigt også er vældig mange flotte af her i blogland. Siden jeg blev færdig med kunsthistorie for snart 10 år siden (giiiisp - er det virkelig så længe siden!!??!!), har det også været meget småt med at komme ud og se på "rigtig" kunst. Mit temperament passer bare ikke rigtig til at hive ungerne med på alskens museer - vil  meget hellere ud i sneen og lege med dem, fordi det er det, de synes er sjovt. Men jeg kan faktisk ret godt li' det, så nu hvor de er blevet lidt ældre, kan det være, tiden er til at de ser mere end "bare" Statens kreative værksted for børn (som altså også er rigtig fedt, omend det er længe siden vi har været der).

Det ene af de print, jeg fik med hjem i dag, er super enkelt og helt anderledes, end de streger jeg normalt falder for. Men jeg ville gerne have noget med blåt i, og så synes jeg budskabet er så fint;

Tænk hvis jeg hele tiden har været lige der, hvor jeg går og drømmer om at være. 

Ja, tænk lige over det. Måske er det slet ikke så skidt, det man går rundt og har gang i? Jeg er de senere år blevet bedre til at påskønne det jeg har, og jeg har oplevet, at det i sig selv samt en større bevidsthed om alt det, der er godt her i livet, gør mig glad og tilfreds. Og det er jo dejligt, ik'? :-)


Kunstner: Lisa Strøander 

9 kommentarer:

 1. Det citat tror jeg, at jeg vil skrive op. Måske lave et lille print eller lignende. Meget sigende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Jeg synes også det er ret fint.

   Slet
 2. Fed nederdel, rå og tilpas enkel.
  Jeg havde også en plan om at spare i januar.....nettet har lokket mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie. Det net altså - det kan være svært at stå imod ;-)

   Slet
 3. Super fed nederdel - og fint citat (tror også jeg vil skrive det op)
  Ha en skøn weekend. Kh Anita

  SvarSlet
 4. Godt budskab! Og nederdelen er jo så fin og det er lækkert med neon-detaljen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Tak Christina og Anita. Ind i mellem synes, at vi har det med at glemme at se på det liv, vi har, sådan lidt ovenfra - og så er det godt med et fint citat til at minde os om, at det bør vi måske gøre.. Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...