tirsdag den 22. januar 2013

Blød babybluse-jakke

I går aftes gik jeg om bord i bunkerne og fandt et ganske lille stykke blødt frotté fleece, der lige præcis kunne række til en slå-om bluse/jakke i størrelse meget mikro +  en lille hue. Mønstret på bluse-jakken er det samme, som jeg har brugt her, der er blot tilføjet en slå-om lukning. Jeg har foret blusen med sort, let isoli, sat lilla rib i ærmerne og forsynet alle kanter med blomstret skråbånd fra Stof 2000.

Ha' en dejlig tirsdag :-)
8 kommentarer:

 1. Er helt vild med blusen/jakken. Hvis min datter stadig var størrelse mikro, så skulle hun helt sikkert eje sådan en lækker sag.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 2. Sød sød og bare såååååå SØD ;O)

  SvarSlet
 3. Hvor er den sød. Hvis jeg kendte så lille en pige, så skulle hun helt sikkert have en!

  SvarSlet
 4. hvor er den sød! Lækkert at få gjort bunken lidt mindre, ik? Jeg endte med at forære mine (rigtig mange) stofrester til SFO´en, da de efterlyste stofrester. Jeg kunne jo godt se, at jeg aldrig ville få brugt alle de rester....:-)

  SvarSlet
 5. God ting at få ud af bunken... Synes blogland er fyldt med baby-ting for tiden... bliver altså lidt skruk... Men skøn det er den.
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 6. Tusind tak for jeres kommentarer. I er som altid så søde! Og ja... man kan godt blive lidt skruk af det små ;-) Og sikke en god idé at forære rester til SFO'en. Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...