lørdag den 12. januar 2013

Vores dør blev også malet. Smølfeblå?!

Jeg blev så inspireret af indlægget her, at jeg også syntes vores dør skulle have en gang maling. Gul passer ikke så godt ind til resten af lejligheden, men jeg er ret glad for de kolde blå farver for tiden, så tænkte at døren skulle være blå. Typisk mig, så har jeg det med at handle hurtigt og impulsivt - og så går det ind i mellem lige lidt for stærkt. I hvert fald blev døren ret meget mere blå, end jeg havde set den for mit indre blik ;-)

Nå, men ikke desto mindre kan jeg vist godt li' den alligevel og har forsøgt at skabe lidt harmoni i vores lille entré ud fra farven. Det er selvfølgelig helt umuligt at tage billeder i det for tiden grumsede dagslys og fordi der i øvrigt ikke kommer meget naturligt lys ind i entreen... Men jeg håber, at I kan se lidt alligevel.

Endnu engang må jeg takke bloglandet for stor inspiration :-)

Det brune, næsten gyldne træ står godt til det blå, synes jeg.
Vasen har jeg fået af mine søstre, Fadet har min farfar lavet. Han havde en kæmpe passion for træ
og for sin drejebænk, og heldigvis har jeg stadig mange af hans fine ting.
Kig fra køkkenalrummet
Den brune ugle på den blå baggrund har Liva malet til Jens og mig.
Øv - det ser altså bare bedre ud i virkeligheden ;-)

16 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud med sådan en blå dør. Rigtig flot!

  SvarSlet
 2. Ihhhh juhuu hvor er det blevet flot! Nogen gange skal man ikke tænke så meget og bare gøre! Lækkert lækkert! Er glad for at kunne sætter griller i hovedet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Ja, du kan tro, du fik sat griller i hovedet på mig. Dejligt! :-) Og nej, nogen gange skal man bare kaste sig ud i det, når man får en idé - for det meste kan det jo bare laves om igen, hvis det viser sig at være helt skidt!

   Slet
 3. hvor er det en fed effekt. Det ser godt ud :-) Modigt gjort!
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Viola. Ved nu ikke om det var modigt - måske nærmere sådan lidt uovervejet? - men under alle omstændigheder kræver det jo bare en bøtte maling, hvis vi bliver trætte af det blå ;-)

   Slet
 4. Jeg synes det ser rigtig godt ud!! :) Sådan en farvet dør giver virkelig meget karakter til et rum!

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ja, en malet dør forandrer virkelig rummet meget. F.eks. tror jeg hele tiden at jeg har glemt at lukke døren ud til opgangen, fordi der er en relativ mørk flade i stedet for en lys :-) Jeg synes, det er sjovt at arbejde med farver på den måde - og det er jo ret nemt at male døren over, hvis vi bliver trætte af den.

   Slet
 5. Jeg synes også det ser hamrende godt ud! Ih når I smider sådanne billeder på bloggen får jeg helt lyst til at sige farvel til hus og have og goddag til en lejlighed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke.. Nogen gange kunne jeg da godt ønske mig hus og have, selvom jeg er glad for vores lejlighed :-) Man kan jo i princippet gøre det samme i et hus (kan man ikke?) - men måske virker det bare mere overkommeligt i en lejlighed?

   Slet
 6. Sikke en hyggelig gang I har. Jeg synes altid det ser så fedt ud når andre har malet med farver, men jeg tør aldrig kaste mig over det selv. For farven skal passe til møbler og billeder osv., og man skal ikke blive træt af det. Men vi har en meget blå dør på vores toilet, som jeg er meget glad for :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sofie. En blå dør på toilettet er da også noget!! Og ja, jeg har det bare sådan med det med malingen, at hvis det går helt galt, så må det bare males over. Så længe man ikke maler alle vægge i et rum selvfølgelig :-) Til gengæld har du helt ret i at fx en malet dør jo så også gerne på en eller anden måde må passe til de øvrige ting i rummet.. hvilket betød at jeg blev nødt til ud at købe lidt nyt ;-)

   Slet
 7. Det ser vildt hyggeligt ud... Whauw!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Synes faktisk også at gangen nu er mere hyggelig - mere som et rigtigt rum - og mindre gennemgangsagtigt. Det er rart!

   Slet
 8. Det ser rigtig flot ud, farven ser virkelig lækker ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Fedt du kan li' det :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...