tirsdag den 12. februar 2013

Minibuks

En lille genganger af den type bukser, jeg elsker at sy. Selvom jeg mest er til at finde på nyt, ja så synes jeg bare, at den her buksemodel holder - og jeg syr den igen og igen i forskellige varianter. Denne gang er det blevet til en minibuks i str. 68 syet af blød brun babyfløjl tilsat lommer med blomstret pipingbånd.  Håber en lille pige bliver glad for dem.

Her hos os sner og sner det. Det er så smukt!

Ha' en dejlig dag :-)


17 kommentarer:

 1. Ih de er da skønne.

  Har du selv lavet pipingen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dina. Ja, jeg har lavet pipingen ud af skråbånd fra Stof 2000... Det er rimelig hurtigt at lave det ud af færdigt skråbånd, og jeg synes det er så fint, når det er blomstret :-)

   Slet
  2. det giver et helt andet look når der sker lidt på dem. Så fine.

   Mønstret er det et du selv har lavet?

   Slet
  3. Ja, lommer med piping er en meget god måde at pynte på uden at det bliver sådan rigtig pyntet :-) Mønstret er mere eller mindre lavet selv - i hvert fald er det oprindelige burda-mønster tilrettet så meget, at der ikke er meget af det originale tilbage..

   Slet
 2. Hvor er de bare søde!
  - elsker din finish :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Det er jeg virkelig glad for, du siger, for jeg prøver altid at gøre mig så umage som muligt :-)

   Slet
 3. Hvor er de bare fine :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 4. Hvor er de altså skønne, Maria! Du laver altså det smukkeste tøj!

  SvarSlet
 5. Disse var utrolig skjønne:)

  SvarSlet
 6. Ja når noget virker, så er det da en skam, hvis man ikke gentager succes´en. Super lækre bukser!!

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine! Minder utrolig meget om det buksemønster/lommer jeg også blev ved med at vende tilbage til. De er bare så nemme og fine på.
  Jeg har stadig tilgode at lave pipingbånd selv, men det er vist bare ren dovenskab at jeg ikke har kastet mig ud idet endnu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og ja, jeg har godt set, at vores buksestil ligner lidt hinanden :-) De sidste bukser, jeg så på din blog, er bare SÅ fede! Mht. pipingbånd, ja, så er det nemt - men tager selvfølgelig lidt længere tid end at bruge det færdigkøbte... Kh Maria

   Slet
 8. Fin buks!
  Jeg sværger også til ét buksemønster, som bare fungerer til mine unger :).
  Så fint med den blomstrede piping.

  SvarSlet
 9. Tusind tak allesammen!Kh Maria

  SvarSlet
 10. De er virkelig yndlige og jeg er helt vild med det blomstrede piping - hvordan har du lavet det?. De kan kun blive fine på sådan en lille mus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette. Ganske kort fortalt, så har jeg flækket et færdigt skråbånd og syet en anoraksnor ind i folden (stoffet ligger vrang mod vrang). Herefter fungerer det ligesom færdigkøbt pipingbånd. Jeg mener, at Anna (Laralil) har en DIY på, hvordan man laver sit eget pipingbånd... Kh Maria

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...