søndag den 25. august 2013

Blå ben

Vi har fået nyt spisebord - faktisk kun fordi vi fandt seks gamle tremmestole, som vi syntes var ret pæne, men de passede bare ikke lige til det gamle bord. Da stolene kom ind i lyset og varmen, viste de sig at være både fugtskadede og i stykker i flere af sæderne.. så nu er der kun to stole tilbage. Det nederste stykke af benene på de to, vi har beholdt, var dog også ret grimt, så jeg tænkte lidt over, hvad der kunne gøres ved dem. Hvis jeg havde kunnet hækle, var jeg nok kommet frem til denne løsning.. men da jeg ikke magter disciplinen, var jeg mere ude i noget med maling, som kunne dække det ikke så pæne stykke. Og da jeg så så, at hende her havde lavet det, som jeg havde puslet med inde i hovedet, måtte jeg prøve det samme. Super nemt og med god effekt :-)6 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare godt ud, Maria! Og tak for den søde, søde kommentar hos mig! Jeg hækler for øvrigt gerne en eller flere balloner til dig :-) Stort kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bodil - og velbekomme :-) Jeg vil så gerne bestille en ballon eller to - alt afhængig af, hvad du kunne tænke dig fra mig? Du siger bare til! Knus M

   Slet
 2. Hvor er de bare blevet fine! Lidt sjovt, at vores stolefund er så ens :-) -ærgerligt der ikke var flere af dem der var i god stand.. Men to gør sig også godt i din dejlige stue!
  Skønt du kunne bruge idéen :-)
  Hav en dejlig uge og tak for link ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, det er lidt skørt! Og derfor syntes jeg også det var endnu mere sjovt, da jeg så at du også havde malet underbenene på dine :-) Og ja, super med DIY'en!! Kh Maria og dejlig uge til dig også!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...