torsdag den 15. august 2013

Rå kanter og småsager af (næsten) yndlingsstof

Kender I det?

Det bliver bare kun til de lette, ikke særlig udfordrende syprojekter? Og ja, det er selvfølgelig fordi det har været det fedeste sommervejr, og fordi der er så meget andet, der skal gøres.. men jeg savner altså at ha' et lidt mere udfordrende projekt, så jeg kan bande og svovle undervejs, for til sidst at blive rigtig stolt af mig selv, når jeg står med det færdige (forhåbentlig vellykkede) resultat i hånden :-)

Jeg må finde et - og tiden til at udføre det. Hvis bare jeg var en pige, der gik i kjoler lige som den, dygtige Anna lige har syet, så skulle det være mit næste projekt. Men det er jeg ikke. Så jeg må tænke i andre baner.. Måske en jakke? Hvad synes I? Og hvad har I af drømmeprojekter?

For tiden er det derfor mere småideer og nye stoffer, der afprøves. Fx den grå nederdel, som har fået en rå kant ved linningen for at gøre udtrykket lidt mindre traditionelt.. Og så er jeg blevet bedre til at sy nederdele og enkle kjoler til mig selv. Det er selvfølgelig også ok :-)


Nederdel med lommer i det smukke stof, som jeg også har syet en mulepose af. Nederdelen har lommer og lidt ekstra rynk midt på både for og bag. Overvejede en neondetalje, men blev enig med mig selv om, at stoffet skulle have lov at tale for sig selv.


En babybuks :-)


Tubenederdel i isoli. Rullekant for neden og rå kant ved linningen. Linningen er først syet på nederdelens vrang, derefter på retsiden. Til sidst har jeg klippet til 2-3 mm fra syningen.4 kommentarer:

 1. Mums hvor nogle lækre ting. Jeg er også ved at tage tilløb til at købe et stykke af blomster stoffet.
  Jeg er vild med de rå kanter. Det giver et super finish :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Ih hvor fint Maria! Du er så super dygtig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Ej hvor sjovt, jeg har tænkt nøjagtigt det samme som dig. Med efterårets komme må der nye udfordringer til. Jeg overvejer også en jakke eller skjorter. Jeg kunne i hvert fald godt tænkte mig at blive til skjulte lynlåse og stolelukninger. Selvom du synes dine projekter er simple er de altså super flotte.

  SvarSlet
 4. Tak skal I ha' - alligevel :-) Håber vi finder på noget godt, Dorthe :-) Kh M

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...