søndag den 18. august 2013

Discoshorts og glitrende bukser... Og så må det snart være slut med glimmer!!

Så blev sidste sidste meter af glimmerstoffet brugt. Og jeg tror mit glitterbehov er mættet for en stund. Til gengæld fik jeg klippet nye mønstre i går, så nu tror jeg ikke det varer længe, før jeg kaster mig ud i et lidt større projekt :-)

Nå, men herunder har to af Lines supergode mønstre fået nyt liv. Det ene som bukser til mig. En model jeg syede da jeg var til fredagsfix hos Line i foråret. Så også at Anita for nylig har lavet et smukt par af samme mønster. Jeg kan fortælle, at Lines buksemønster også egner sig glimrende til bløde stoffer med lidt stræk i.

Derudover blev det også til et par shorts til Liva. Her har jeg brugt "toppen" af Lines buksemønster (tror det må være dette), som jeg også har brugt her... Da jeg har syet i blødt stof med stræk, og shorts'ne ikke skulle blive alt for slaskede, har jeg brugt mønsteret  i størrelse 104 og lagt ca. 1 cm sømrun til.

Liva og jeg har været klar til discofest hele dagen :-)

Havde ikke nok stof, så blev nødt til at udstyre bukserne med "manchetter" forneden..


6 kommentarer:

 1. Hvor er begge par dog skønne. Fedt stof.

  SvarSlet
 2. Ih hvor er de fed! lækkert stof også, mon det virkelig kan passe at det er slut med glimmer?? En anden må overtage glimmerstafetten :-)
  kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Viola. Eiii kan godt se, det da ikke går, hvis det er helt slut med glimmer :-) Men mon ikke der er flere end mig, der kan li' når det glimrer lidt! KH M

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...