torsdag den 24. oktober 2013

Lang sweat og en opfordring

Liva har fået sig en vældig behagelig kjole syet ud fra et fantastisk mønster: Lines sweat, som her er forlænget til kjole. Det var blot et forsøg, så skuldrene blev ikke pimpede.. Det må blive næste gang.
Stoffet er fra Stofdepotet.dk


Og så en opfordring til alle synørder! Du kan lige nu få plads på Nannas kommende workshop i mønsterkonstruktion til kun halv pris. Det er et virkelig godt tilbud, og jeg lover, at du kommer til at elske det! Gør det, gør det - GØR DET! Læs mere her...13 kommentarer:

 1. Altså Maria, you rock! Den er da for lækker. Overvejede faktisk en sådan kjole til syning sidst, men endte med en lidt anden model, som godt nok kræver lidt justeringer. Må helt sikkert lave denne alligevel :) Skøn model i øvrigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. He. Tak :-) Lines mønster er i hvert fald meget egnet også til kjole. Glæder mig til at se, hvad det er for en kjole, du har syet. Har i øvrigt næsten fået tegnet mønstre af til dig ;-)

   Slet
 2. Hvor er den fin:-) Kan du også lave den i str. 3-4 år?
  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille. Ja.. altså ud fra en lidt anden blusemodel, som ikke er Lines mønster.. Kan lave en tester, og hvis den bliver god, kan du få den. Kh M

   Slet
  2. You Go Girl! Den vil jeg rigtig gerne se:-)

   Slet
 3. Den er skøn. Sådan en kunne jeg bruge, bare i voksen størrelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja, det kunne jeg egentlig også godt. Vi må ta' på fredagsfix eller syskole hos Line og få fingre i voksen-blusemønsteret!

   Slet
 4. Så lækker, altså! Ville rigtigt gerne på det kursus, men tiden er bare ikke til det lige nu :-(
  God weekend, søde Maria!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Håber du finder tid til kurset en gang. God weekend til dig også :-) Kram

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...