søndag den 16. februar 2014

Livas fødselsdagskjole - 2014

Min store dejlige pige har fødselsdag i dag. Otte år! Forstår ikke, at det er så længe siden, at vi bød den lækre tøs velkommen til verden :-)

Traditionen tro har jeg syet hende en fødselsdagskjole. Vi er langt fra det lillepigede look nu - strut er bandlyst, og for meget pynt er no go. Jeg dristede mig alligevel til en lille smule rynk, rosa stof og trekantslir fremstillet af Annas strygestof.

Kjolen er godkendt - om end den nok aldrig bliver Livas yndling ;-)

Og nårh ja... stoffet, som er en slags halvkraftig jersey, er fra stofdepotet.dk

12 kommentarer:

 1. Du er så god Maria. den er både sej og sød. Jeg skal i gang med at lede efter din DIY på nederdel - er virkelig kommet i gang med at sy til mig selv.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina. Så fedt du får syet så meget til dig selv! Sig til hvis DIYen ikke er til at forstå ;-)

   Slet
 2. Tillykke med den dejlige tøs! Den er da både sej og sød, kjolen, då mon ikke hun bliver glad for den alligevel? Kan rigtig godt lide trekantsdetaljen. Kram Bodil

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med din smukke datter. Jeg synes nu det er en skøn kjole hun har fået sig der og lækre detaljer med trekanterne

  SvarSlet
 4. Mums hvor er det en lækker farve, og en stor skøn model :-) Stort tillykke med hende. Jeg bliver altid lidt rørstrømsk på børnenes fødselsdag. Tænk engang hvor en fantastisk begivenhed man kan tænke tilbage på nærmest på minuttet :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Line :-) Jeg bliver sgu også lidt rørstrømsk - og det bliver værre og værre som tiden går!!

   Slet
 5. Er ret vild med trekantdetaljerne!

  SvarSlet
 6. Lækker kjole, lækker pige! Min mor syede også mig kjoler til anledninger, da jeg var barn (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Det er godt med anledninger, synes jeg også - det er så hyggeligt at have en ekstra god grund til at sy. Og så er det sjovt at tænke tilbage på, hvilke år de forskellige kjoler hører til :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...