onsdag den 28. maj 2014

Når man forener råt med sødt

For tiden er jeg vild med at sy blødt tøj til Liva. Mest fordi jeg ved, hun vil gå med det. Og vel også fordi jeg bliver påvirket af moden, uden at jeg lægger mærke til det :-) Derudover er der to tendenser, jeg falder for gang på gang: Det rå - og så (næsten) alt med blonder. Både hver for sig og sammen.

Såvel som det bløde, det rå og det "blondede" har fået en plads i Livas nyeste outfit. Sweatshirten i  let isoli har blondeskuldre, mens nederdelen i grå denim er forsynet med en linning, hvis kant er rå og flosset.

Sweatshirten er især vellykket. Måske fordi det igen er Lines mønster, jeg har taget udgangspunkt i! (Har kun taget lidt af længden og forkortet ærmerne..)

Stoffet, jeg har brugt, er alt sammen fra Stof 2000.


12 kommentarer:

 1. Ih jeg er vild med den måde, som du bruger blonder på! Det ser så godt ud!! Lækkert sæt og søde unger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Viola. Fedt du også kan li 'blonderne :-)

   Slet
 2. Hvor bliver de bare store, dine to skønne børn! Håber I har det godt.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er slet ikke til at følge med! Vi har det godt :-) Kh Maria

   Slet
 3. Hold da op hvor er det lækkert. Du er simpelthen så dygtig.

  Kh. Linette

  SvarSlet
 4. Som altid er det bare for fedt, det du syr! Er vild med både trøje og kjole - og hvor er de bare dejlige, dine krammeunger!
  Ha en skøn weekend!
  Kram Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Bodil. Tak. Knus Maria

   Slet
 5. - og så gør du det igen! Er vildt imponeret over dine detaljer og sans for både stoffer og sammensætninger. Frederikke ville også elske det sæt - tror desværre jeg har tendens til at lave det for piget til hende...

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiiihhhhh Anita. Tak! Jeg har det også med at falde for det søde og pigede, men har efterhånden lært, at det er træls at sy til Liva, hvis kreationerne bare bliver gemt væk i skabet! Kh Maria

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...