søndag den 14. september 2014

Oversize dress

Af det flotteste stof fra Stofdepotet.dk og med inspiration fra bl.a. Ganni, har jeg syet denne overize kjole-sag med skørt. Kjolen er lidt længere bagpå end foran og kan snildt bruges både med og uden bælte.Kunne ikke finde et billede af kjolen fra Ganni, men den her fra Henrik Vibskov minder lidt om og er mindst lige så fed :-) 

13 kommentarer:

 1. Piiift, den er fed :-) Og du ser brandgodt ud i den...
  Kh Gitte

  SvarSlet
 2. Shit en hvepsetalje du har. Den er super fin til dig. Både på den ene og den anden måde. Men et lille nips som dig kan bære det meste. Selv er en en str. L og er 178 cm høj :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christina. Men jeg er nu heller ikke så lille (er 1,75) - bare udstyret med en krop uden så mange former ;-)

   Slet
 3. Fed fed stof... Kan du huske desin nummeret??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke lige, hvad nummeret er, men du kan finde stoffet her: http://www.stofdepotet.dk/product/fastvaevet-100-viskose-sort-med-nister-2015/ :-)

   Slet
 4. Hvor er den skøn! Har lige skrevet ved Groovy mama at det ville være fedt hvis hande Louisa dress med skørt kom i voksen størrelse - og så er den lige her ved dig :-) skøn skøn skøn!

  SvarSlet
 5. Wauuu hvor er den smart - hvor er du altså bare dygtig :-)

  SvarSlet
 6. Mega fed Maria, men du ligner altså også altid en million!!!!

  SvarSlet
 7. Hvor er den lækker - den klæder dig rigtig godt!

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare flot til dig. Ideen er hermed snuppet! Jeg tror, at jeg laver den i en bluse-længde istedet. Jeg er ikke så god til at få brugt kjoler.

  Seje dig.

  SvarSlet
 9. Tusind tak. Hvor er I altså søde allesammen :-) kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...