onsdag den 10. september 2014

To små fifs

Det ville være synd at sige, at jeg går helt amok i krealivet for øjeblikket. Lidt kedeligt er det, men samtidig kan man som bekendt ikke alt, og ind i mellem er det nødvendigt at prioritere.

Jeg inspireres dog jævnligt af det, jeg ser - og får tit lyst til at teste nye mønstre, stoffer, teknikker osv. Jeg har bl.a. afprøvet en idé med et transparent look til en t-shirt. Raglanmønstret er dog ikke det bedste til formålet, så ved lejlighed må jeg prøve et andet mønster.

Og så er jeg ret vild med den bagside den "strikkede" isoli har. Derfor er Livas nye sweat lagt omvendt op, så vrangen er synlig i bunden. Det giver et afslappet, lidt råt udtryk, som jeg godt kan li' :-)


Jeg har syet med franske sømme, da syningerne jo er meget synlige på retten. 12 kommentarer:

 1. Det ser godt ud - begge dele:-) Og ja, det er devsærre ikke altid, at der er tid til kreativ udfoldelse. Håber I, trods travlheden, har det godt.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Vi har det godt - og der kommer ok lidt mere tid igen :-) kh Maria

   Slet
 2. Det ser super ud med den synlige vrangside, jeg er også fan af at bruge vrangen og har netop gjort det på min nye buksedragt :)
  Den transparente bluse er også virkelig lækker.

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er sjovt som vi ofte parallelt får de samme ideer her i blogland :-)

   Slet
 3. Jeg er ret vild med ideen om en transparent t-shirt... Og tror også det er bedre med påsatte ærmer... Og det der med den rå kant! Det er for fedt på sweats tak for inspiration
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - og det var så lidt da :-)

   Slet
 4. Begge dele er bare rigtig lækre.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Hold k... hvor ser du bare godt ud! Og Livas sweat er da vild fed, det ville lige være noget for Frederikke - men de er jo næsten også lige gamle, så vidt jeg husker. Har du mon købt stoffet i stofdepotet?

  Jeg vil også lige høre ang. dine 'sengeborde' - søger noget tilsvarende, hvor har du dem fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;-) Yes stoffet er købt hos stofdepotet.dk. Mht "sengeborde", så fandt jeg dem i Netto for 5 år siden..

   Slet
 6. Rigtigt fede begge to! Lækkert med detaljen på vrangen! Tror jeg har spurgt om dette før, men har du nogle gode tips til buksemønstre, der ikke er hverken for posede eller for stramme? (kræsne unger her i huset! ;)) Kram og rigtig god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Bodil. Har faktisk ikke så mange buksemønstre. Til Liva bruger jeg faktisk mest et gammelt mønster på haremsbukser fra Stof200 som jeg har revideret temmelig meget... Og så har jeg buksemønster fra Line (Marapytta), som jeg for det meste bruger til Willi (og til Liva, hvis der er stræk i stoffet). Det er relativt smalt i det. Knus og god søndag til dig også :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...