onsdag den 22. august 2012

En meter brun babyfløjl vol. 3

Den sidste rest af min ene meter brune babyfløjl er nu omsat til et styks tøj. En kjole pyntet med arvet vintage blomsterbånd er det blevet til. Selvom jeg ikke gør det så meget i skråbånd for tiden, syntes jeg, at det passede ret godt til kjolen her, så der er kantet i stor stil både for neden og i ærmerne.

Jeg kan godt lide ideen med pyntebånd på kjoler som denne, da båndet virkelig kommer til sin ret på den måde. Desværre ligger jeg ikke inde med ret meget, men jeg ved, at der findes en del i Husflid (det er vist bare ret dyrt?!), så måske jeg skal bevæge mig derind.. Men har også købt lidt fint bånd i Stof 2000, som måske kunne være et alternativ til en anden kjole?





8 kommentarer:

  1. Super fin!! Er det din egen opskrift eller en man kan finde?

    SvarSlet
  2. Virkelig sød på den gode måde - altså ikke tuttenuttet... Rigtig god effekt med båndet :o)

    SvarSlet
  3. Tak skal I have :-) Og mht. mønster Rikke, så har jeg brugt et kjolemønster fra Ottobre, vinter 6/2011. Det er dog rettet en del til ved halsudskæringen, og lukningen er også min egen.. KH Maria

    SvarSlet
  4. Hvor er den flot! Rigtig sød lukning du har fundet på. Er vild med de bånd dér - smukt.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  5. Hvor er den flot! Flot bånd og ikke mindst måde at bruge det på ;o)

    SvarSlet
  6. Kære Maria

    Hvad med at prøve Handler? Nu når du bor i København er det jo en oplagt mulighed, hvis du vil have skønne bånd. Ikke spor billigt, men en fantastisk oplevelse! :-)



    Kh
    Anna

    SvarSlet
  7. Hvor er den blevet fin og sikke et skønt bånd. :)

    SvarSlet
  8. Tusind tak for jeres søde kommentarer. Og for tippet Anna. For jo, jeg må også i Handler. Havde bare lige Husflid i tankerne, fordi jeg tænkte retrobånd.. Kh Maria

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...