onsdag den 19. september 2012

Godt-willi-er-lang-og-har-tynde-ben-bukser

Tjaee.. De her bukser skulle egentlig have været til den ene af min søsters skønne tvillingedrenge. Men altså, moster Maria, når drengene kun lige er blevet et år, hjælper det jo ikke at lave buksebenene så lange, at de passer et snart treårigt barn. Derfor har Willi nu fået nye bukser. Med ekstra benlængde.

Brun velour med gule detaljer. Både ribtittekanten på lommen og stikningen ned foran på buksebenene er nyt for mig, men resultatet er - i al beskedenhed - da blevet ganske ok.

Nu må jeg vende næsen mod ny velour, så mine dejlige nevøer også kan få de bukser, som deres mor har ønsket sig. Og så må jeg nok hellere bruge noget, der ligner et mønster i den rigtige størrelse denne gang!

P. S. Beklager nogle af billedernes gullige retro-skær. Tog de første af dem uden blitz under PH lampens kunstige lys i går aftes. Men hvad - det understreger ligesom det brun-gule efterårslook, gør det ik'? :-)


Min halvtossede søn har en forkærlighed for pinde. Grene bliver til "ridderheste", mens strikkepinde,
trommestikker og spisepinde bliver til "min Sigurd"??!?!Tror måske, det er fordi Sigurd-Bjørnetime-Sigurd
har en taktstav? I hvert fald ynder Willi at gå rundt og svinge med stave og pinde til både morskab og fare for
os andre omkring ham :-)7 kommentarer:

 1. De er da bare super fine dine bukser, og tror bestemt ikke Willi er ked af at du lavede dem for store :)

  SvarSlet
 2. Wauw kombinationen af det brune velour og den gule står fantastisk sammen! Jeg kan godt se, at de er lange, men så faldt der noget af til sønnike - ikke skidt!
  Kh Viola

  SvarSlet
 3. Ej men altså, hvor er de utrolig fede!!!!

  Heldigt de ikke passede, hva...:)

  SvarSlet
 4. Kjempefine bukser! Er det ditt eget mønster? Sliter med å finne fine buksemønstre :-)

  SvarSlet


 5. Tak piger. Og ja, egentligt lidt heldigt at bukserne blev så mega lange i benene, at Willi bliver nødt til at bruge dem ;-) Elisabeth - mønstret er efterhånden stort set mit eget, for jeg har lavet ret meget om på et gammelt et fra Burda så bukserne kan passe mine smalle, lange børn. Men jeg kan sige så meget, at benene er temmelig smalle og helt lige, og så er bukserne ikke særlig høje i livet. Lommerne har jeg ikke noget mønster på. Kh Maria

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare fine. Kender alt for godt det med at mønsteret ikke lige blev som forventet.

  SvarSlet
 7. Tak Dorthe. Nogen gange bliver det bare lidt anderledes, end man havde tænkt sig. Denne gang, tænkte jeg bare, at bukserne i hvert fald ikke skulle være for korte, for det er jo så træls, ik? ;-) Og det blev de så heller ikke, kan man sige! Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...