torsdag den 20. september 2012

Har jeg nogensinde fortalt..

.. hvor glad jeg er for, at jeg har fem fantastiske klaverelever?

MEGET glad. De giver lige lidt ekstra krydderi og kreativitet til mit liv.

Det er en glæde at se, hvordan pigerne udvikler sig. Hvordan de fra gang til gang bliver dygtigere. At min undervisning batter.

Den ene søde elev har bestilt et etui til sin mobil. Lækker Liberty med neonspots.

Jeg syr denne slags sleeves efter hueprincippet og på samme måde, som denne gode sleeve-DIY guider dig til. Eneste nævneværdige forskel fra Mettes sleeves er, at min lukke-ting syes fast mellem foer og yderstof. Jeg syr således elastik samt evt. "hank" til fx keyhanger på yderstof-delen, før jeg syr stoffet sammen som en pose.. Bare lige lidt info, hvis du skulle få lyst til at sy sådan en sag :-)4 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig dejligt at kunne dele ud af det man er god til. :) det må være en skøn følelse.
  Super skønt sleve du har lavet til din elev og tak for det fine link til min blog.

  SvarSlet
 2. Tak Mette. Selvfølgelig linker jeg! Og ja, det er virkelig dejligt at kunne bruge lidt af det, man kan, når det kommer andre til gode. En anden ting er, at jeg nok ikke rigtig ville få spillet, hvis ikke det var for mine elever. Så det er jo total win-win :-) Kh Maria

  SvarSlet
 3. Kære Maria - jeg har på fornemmelsen at du er et af de dér ret fantastiske mennesker, der hviler i sig selv, kan rumme alle og deler ud af det du kan. Jeg kender dig jo egentlig ikke, men det er det din blog og dine kommentarer udstråler og jeg synes bare dit søde indlæg om dine klaverpiger bekræfter det - det må være så dejligt at lære fra sig og det lyder som om du værdsætter det! God weekend.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Christina. Det var dog en helt utrolig dejlig besked at starte dagen på. TAK! Og jeg kan da kun sige, at du og din blog også udstråler så meget glæde og positivitet, at det er en stor fornøjelse at følge dig! Desværre er jeg virkelig dårlig til uopfordret at komme med sådanne komplimenter, men det er faktisk noget, jeg øver mig i ;-) Jeg prøver også at være både et rummeligt og positivt menneske. Jeg tror på, at den positive indstilling smitter af på både ens eget og andres liv, og i bund og grund tror jeg, at glæde og positivitet er det, der har størst betydning for, om man har et godt liv. Men selvfølgelig er jeg både urimelig, sur og ikke-rummelig en gang i mellem. Vi er jo bare mennesker, ik? Endnu engang TUSIND tak for dine søde ord. Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...