torsdag den 17. januar 2013

En kjole, som ikke helt blev, som jeg troede, den skulle blive..

Jeg snakkede jo om forleden, at jeg ville arbejde videre med en kjole, hvor bærestykket var af isoli og skørtet af noget luftigt pastelfarvet stof. Det lykkedes mig ikke i første forsøg at få fat i en grå isoli i let kvalitet - faktisk blev jeg overtalt af ekspedienten til i stedet at bruge rib til hele bærestykket. Det går, men da det jo bare ikke er lige så fast som isoli, rynker det lige lidt for meget der, hvor jeg har sat skørtet på. Og jeg fik heller ikke fat i det stof til skørtet, som jeg havde forestillet mig. Kjolen er derfor slet ikke som jeg havde tænkt (så jeg forsøger igen, når jeg finder det rigtige stof!) - men jeg tror nu godt den kan gøre lykke hos Liva alligevel, når hun har fødselsdag om en måned. Det bliver altså en fødselsdagsgave, og derfor kan I ikke se kjolen på. Ligesom jeg heller ikke ved, om den passer. Men jeg tror det :-)

Herhjemme stresser vi lidt, ungernes støjniveau er ekstremt (det har det været siden Willi blev børnehavedreng!), og jeg kan snart ikke huske, hvornår vi har haft en aften, hvor Jens ikke har siddet med computeren. Heldigvis er det fredag i morgen - og når det bliver eftermiddag drager vi mod Hamborg for at besøge venner. Det bliver DEJLIGT!

Ha' en skøn weekend alle I søde derude :-)
Kjolen er ret lang! Er spændt på at se, hvor lang den er, når den kommer på..


10 kommentarer:

 1. hvor er den sød! Jeg håber, at i får ro til ørerne. Måske kunne de optjene stjerner (point), hvis de dæmper sig? Evt lave et skema for at visualisere. Så har I fokus på den ønskede adfærd, og man slipper for at gå og være irriteret ( i hvertfald al for meget). Liva vil helt sikkert forstå systemet, og mon ikke willi så følger trop? hmm bare en tanke. Hvis det ikke hjælper, så luk dem ud af lejligheden og lås døren indefra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og tak for gode råd. Vi snakkede lige lidt om det med larm osv. med ungerne i går... nogengange bliver det bare lidt for meget, og så skal der hankes op. Det prøver vi nu. Og hvis ikke det virker, at vi alle sammen tager os sammen, må vi prøve noget andet - fx noget pointsystem. Og hvis det heller ikke virker, er der jo ikke andet at gøre end at lukke ungerne enten ude eller inde ;-) Kh Maria

   Slet
 2. Den ser bare super fin ud - og rigtig behagelig. :) Jeg har netop haft 17 børnehavebørn hjemme til fødselsdag, så jotak, kender det med støjniveauet! ;) God tur - og weekend imorgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lola. Og ja, jeg tror også kjolen er vildt behagelig - også til sommer især. Fedt med børnefødselsdag. 17 unger er godt nok mange, hva'? :-) Kh Maria

   Slet
 3. Det er en fin kjole. Jeg er ret vild med skørte stoffet. Hvad er det for en kvalitet? Jeg kender godt det med støjniveauet. Som de har lært at sige flere og flere ord er støjniveauet også steget. Prøver at sige shhh og holde mig for ørerne og sige "mor får ondt i ørerne, av av av". Men det hjælper bare ikke så længe af gangen...
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Tak Line. Skørtet er syet af bomuldsvoile, som er en meget luftig og tynd kvalitet. He he - ikke nemt med den lyd og de ører.. Men forhåbentlig lykkes det på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes nu den er fin. Når den kommer i brug tror jeg bestemt ikke det ses at syningen bølger lidt. :)

  SvarSlet
 6. Tak :-) Jeg håber også, at det hjælper at kjolen kommer i brug - men jeg må vente til den 16. feb. med at se det :-)

  SvarSlet
 7. Flot kjole! Og fandt dig lige ved en tilfældighed, men blir vist hængende her hos dig, fine ting du laver :) Du er velkommen hos mig hvis du har lyst.
  KH Sidsel.

  SvarSlet
 8. Mange tak. Og velkommen til Sidsel. Nu slår jeg et smut forbi din blog! Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...