onsdag den 16. januar 2013

Grå Maria

Og nej, indlægget handler ikke om mit hår, selvom der uomtvisteligt sniger sig flere og flere grå hår ind. Tror det var Willi der kom med dem dengang for tre år siden ;-)

Indlægget handler derimod om, at jeg har købt de dejligste og sejeste sorte bukser i ruskind. De sad perfekt, da jeg købte dem (på nettet, så havde ikke prøvet dem inden), men siden har de givet sig et helt nummer, og løber jeg rigtig stærkt hænger de nede om knæene på mig! Ikke så pænt og temmelig ærgerligt. Jeg har sat noget elastik i linningen - det kunne heldigvis relativt let lade sig gøre - men bukserne sidder ikke længere rigtig godt. Derfor har jeg kigget efter noget langt, som lige ville kunne skjule min ikke så fine popo - for bukserne vil jeg ikke af med! Jeg har dog ikke fundet noget endnu, men købte til gengæld  noget overlækkert gråt skjortestof (tror jeg det er) til kun 20 kr. meteren. Og til den pris kan man jo godt bare klippe løs uden at overveje det hundrede gange. Det blev til en super simpel overdel, som er vildt dejlig at have på, og som lige præcis dækker det stykke på mig og bukserne, der ikke er så flatterende!

Jeg tog udgangspunkt i mønstret, som jeg brugte til denne kjole. Jeg klippede faktisk bare to bagstykker, men gav det, der skulle blive til forstykke, en lidt dybere halsudskæring..

Modellen er virkelig enkel, men passer mig godt. For efterhånden må jeg altså bare konkludere, at jeg hurtigt føler mig for fin og næsten altid ender med enkle snit og dæmpede farver. Så må vi bare håbe, at jeg er mega farverig på andre måder, hø ;-)

I en længere version ville modellen også gøre sig godt som sommerkjole. Evt. med en fin åbning til ryggen.

Men her til vinter er den god med en striktrøje og et halstørklæde.

Halsudskæringen er fikset med blomstret skråbånd.

20 kommentarer:

 1. Hvor er den flot og den klæder dig rigtig godt. Du er altså bare godt skruet sammen Maria!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Christina. Jeg bliver helt forlegen.. ;-)

   Slet
 2. Hvor er du sej. Det er en møj hamrende lækker top!! Det ser godt ud med kantebåndet også, lækker detalje. Men øv hvor er det ærgerligt med de nye bukser!! Grå hår, ja de har også sneget sig ind hos mig...først var der 1, så var der MANGE!! Jeg giver også helt klart ungerne skylden! For det kan ikke være vores alder! Vi er jo alt alt for unge til gråt hår :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tuuuusind tak, Viola. Grå hår. Ja, hvad er det lige vi skal med dem i vores alder? ;-)

   Slet
 3. Meget fin og enkel top - og meget Maria-stil, tror jeg..

  Kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bodil. Og ja, tror også det er Maria-stil :-)

   Slet
 4. Hvor er det en skøn top. Og lækker detalje med kantbåndet. Det er lige prikken over i'et. Grå hår er vist enhver mørkhåret piges frygt. Mine børn havde også en masse grå drys med da de kom for godt 2 år siden. Så mange at når jeg ikke lige har fået det farvet, kommenterer frisøren det. Tak for det!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line. Og ja - det er også bare fordi vi er mørkhårede - så kan man rigtig se det. Sikke en flabet frisør ;-)
   Er i øvrigt meget glad for dragebogen jf. forrige indlæg :-)

   Slet
 5. Sådan, den ser da total prof ud :-) Kender godt det med de grå hår der kommer her og der.... Men hellere grå ingen ingenting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Det er dejligt jeg ikke er den eneste mor med grå hår! Men du har helt ret - hellere grå hår end intet hår. Og stille og roligt er jeg også ved at forlige mig med, at de skal være der..

   Slet
 6. Skøn overdel - og selvom den er grå er den bestemt IKKE kedelig ;-D
  Du ser skøn ud - grå hår eller ej - (jeg har også mine, som af og til sniger sig frem... ssssh!)
  KH. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Louise :-) Det var sødt sagt! Vi lever da bare med de grå hår, gør vi..

   Slet
 7. Enkelt er ofte noget af det smukkeste - og denne er virkelig smuk i sin enkelhed :-)
  Kram!

  SvarSlet
 8. Den er da hamrende lækker, leder selv efter et tunika mønster som ligner det, fandt noget rigtig lækkert stof den anden dag som skal bruges til mig - mig selv for en gangs skyld, syntes altid det er ungerne der får det hele... Og jeg elsker simpelthen det enkle snit.. top Nice...!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ja, det er lige det med at sy til sig selv. Det bliver sgu så tit til ungerne, ik?! :-) Håber du finder det perfekte mønster til dig! Kh Maria

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...